BLOG KULINARNY

7.09.2016
Kokosowy pudding chia z malinami

Składniki:

PORCJA 350 KCAL:

  • 70g mleczka kokosowego
  • 115g mleka 2%
  • 20g nasion chia
  • 120g malin
  • 12g miodu
  • ew. erytrytol

PORCJA 250 KCAL:

  • 50g mleczka kokosowego
  • 75g mleka
  • 10g nasion chia
  • 100g malin
  • 12g miodu

Przygotowanie: 

Nasiona zalać mlekiem i mleczkiem kokosowym, dokładnie wymieszać. Wstawić do lodówki na 6-8h. Wymieszać z miodem, można ewentualnie dosłodzić erytrytolem. Podawać z malinami (część można zmiksować na puree).

DSC_0811

Chcesz stworzyć własny program redukcji tłuszczu nie wymagający dużego zaangażowania z wykorzystaniem naszych przepisów? Przeczytaj książkę 2XME i dowiedz się jak wyrzeźbić swoje ciało bez zbędnego wysiłku.